Marktinitiatieven: SnagR, dé tool voor kwaliteitsborging!

De informatie op deze pagina is afkomstig van SnagR en is geplaatst onder "Marktinitiatieven" op de website van iBK. Via de betreffende pagina biedt iBK organisaties de mogelijkheid om diensten en producten in het kader van kwaliteitsborging te presenteren.

SnagR is een uitgebreide tool om op locatie kwaliteitspunten en inspecties mee op te nemen. Het vastleggen van actiepunten of inspecties gebeurd op basis van tekeningen, waardoor duidelijk is waar een punt zich bevind of waar een inspectie bij hoort. De navigatie van het project is flexibel en maakt SnagR bruikbaar voor een breed spectrum aan projecten. Van woningbouw tot bruggen, van utiliteitsbouw tot installatie projecten.

SnagR sluit door zijn hoge flexibiliteit aan op uw proces en niet andersom. Naast het vastleggen van actiepunten, kunnen inspecties worden ingevuld die gebaseerd zijn op uw formulieren. Deze inspecties maakt u 1 keer aan in het systeem en kunt ze vervolgens op alle projecten gebruiken. De Inspecties houden het uiterlijk van de hardcopy formulieren, die vaak al opgenomen zijn in een ISO9001 kwaliteitssysteem.

Via de Documenten Opslag kan er op locatie toegang verkregen worden tot documenten die nodig zijn voor de controles, zoals details of een bestek. Documenten in de documenten opslag kunnen aan locaties gekoppeld worden en aan inspecties als bijlage. U kunt hierbij denken aan een vrachtbrief van het beton aan een keuring voor een beton stort.

Daarnaast hebben we een breed scala aan aanvullende mogelijkheden in het systeem, zoals

  • het voortijdig overdragen locaties en het registreren hiervan,
  • het bijhouden van de voortgang van het project,
  • het bijhouden van vergunningen zoals lasvergunningen,

Alle informatie die opgenomen wordt met SnagR kan via standaard dashboarden, op maat gemaakte dashboards en via onze API getoond worden.

SnagR is een bedrijfsbrede oplossing voor alle typen projecten in de verschillende risico klassen om efficiënt en doelgericht projecten te kunnen beheersen. Meer informatie kunt u vinden in bijgevoegd brochure.