Markinitiatieven kwaliteitsborging: Roadshow Rowiq Advies en BBT Online

Door Rowiq Advies en BBT Online

De Wet kwaliteitsborging voor het bouwen, ook wel private kwaliteitsborging geheten, gaat in werking treden voor bouwwerken die vallen in gevolgklasse 1. Onder private kwaliteitsborging wordt verstaan dat de initiatiefnemer het bouwproces zodanig organiseert dat voldoende gewaarborgd wordt dat het eindresultaat voldoet aan het Bouwbesluit 2012. Private partijen worden door deze wet verplicht om de borging van bouwkwaliteit zelf te regelen. Om de markt op de hoogte te brengen, gaan we op 5 locaties, door middel van een middagvullend programma, advies en meer uitleg geven over de “Wet kwaliteitsborging voor het bouwen” met de hierbij behorende toegelaten instrumenten. Tevens worden de eigenschappen van deze instrumenten op een rijtje gezet zodat u voor uw organisatie de juiste keuze kunt maken. Wilt u meer weten of bent u gewoon nieuwsgierig naar wat Kwaliteitsborging in gaat houden en welke instrumenten hiervoor gebruikt kunnen gaan worden, dan bent u van harte welkom.

Het programma van de Roadshow is:
29 september: NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven
13 oktober: Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud te Heerenveen
27 oktober: Hotel De Witte Bergen te Hilversum
10 november: Het Vogeleiland te Deventer
24 november: Fletcher Hotel Trivium te Etten-Leur

Op alle data begint het programma om 12.30 uur met een kopje koffie / thee met een broodje waarna we vervolgens om 13.00 uur beginnen met verschillende presentaties. Rond de klok van 16.00 uur ronden we het officiële programma af en is er de gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje vragen t5e stellen.

De kosten voor deelname bedragen € 50,19 (excl. btw).
Hiervoor krijgt u een lunch, veel directe kennis, mogelijkheden om ervaringen te delen met collega’s, een handig naslagwerk en meer.

U kunt aanmelden via deze link