Renolution – snel en energiezuinig (ver)bouwen

Renolution werkt – met ondersteuning van een groot aantal partijen – aan een systeem voor energiezuinig renovatie. Het renovatiesysteem van Renolution is geschikt om bij een groot aantal typen bestaande woningen gebruikt te worden. Samen met SGS Intron zoekt Renolution in de vorm van een pilot hoe de kwaliteitsborging van het renovatiesysteem kan worden georganiseerd. Gezocht wordt naar een werkwijze waarbij de kwaliteit gegarandeerd kan worden binnen een zo breed mogelijke range aan (materiaal) toepassingen en gebouwen.

Meer informatie over het pilotproject volgt binnenkort. Meer informatie over Renolution is via onderstaande links te vinden:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.