Antwoorden minister Blok op (106!) Kamervragen over verbetering kwaliteitsborging in de bouw

Getekende briefTer voorbereiding van het AO op 27 maart heeft minister Blok (Wonen en Rijksdienst) het antwoord op de 106 vragen van de algemene commissie voor Wonen en Rijksdienst over de onderwerpen verbetering kwaliteitsborging in de bouw, het ERB-rapport ‘Erkende technische oplossingen’ en de aanpak van knelpunten omgevingsrecht ten behoeve van de bouwpraktijk aan de kamer toegezonden. Bij die brief is tevens het rapport “Eindgebruiker en opdrachtgever in de bouw: lessen uit het buitenland, Conferentie, toetsing en implementatie” naar de Kamer gestuurd.

Brief, antwoorden en rapport zijn te lezen via rijksoverheid.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.