Standaardbrieven Wkb voor gemeenten

Onderstaand bericht is overgenomen van de website van de VNG

Logo VNGDe Wet kwaliteitsborging voor het bouwen heeft veel impact op de VTH-processen. Een van de onderwerpen waar de VNG veel vragen over krijgt, zijn de aanpassingen op de VTH-standaardbrieven. Ter inspiratie stelt de VNG in samenwerking met Wabo Advies Vaassen BV standaardbrieven ter beschikking voor de afhandeling van de diverse meldingen vanuit de Wkb:

1 gedachte over “Standaardbrieven Wkb voor gemeenten”

  1. Ik kom tijdens mijn werk maar al te vaak tegen dat deze nieuwe standaard brieven nog steeds niet gereed zijn. Het lijkt wel alsof organisaties hebben onderschat hoeveel werk dat zou zijn om deze niet alleen te creëren maar vooral hoe deze effectief te implementeren.

    Het zijn vooral juristen die er zich over buigen en daar gaat het veelal fout Omdat zij inhoudelijk nog geen snars begrijpen van de inhoud. Daar ligt, samen met DSO de enorme vertragingen.

Reacties zijn gesloten.