Marktinitiatieven: “Kwaliteitsborging in beeld gebracht”

De informatie op deze pagina is afkomstig van BRIS BV en is geplaatst onder "Marktinitiatieven" op de website van iBK. Via de betreffende pagina biedt iBK organisaties de mogelijkheid om diensten en producten in het kader van kwaliteitsborging te presenteren.

In een animatie legt BRIS uit hoe kwaliteitsborging in de bouw werkt met BRIStoets. met BRIStoets kun je bouwplannen toetsen en tevens inspecties vastleggen. Met BRIStoets bepaal je transparant en eenduidig of bouwplannen voldoen aan het Bouwbesluit. Met de toezicht module leg je gemakkelijk de bevindingen van controles tijdens de uitvoering, het beheer of de sloop van een gebouw vast. Dat maakt BRIStoets hét ideale product voor kwaliteitsborging. Het filmpje is te bekijken door hier of op de afbeelding te klikken.

Kenmerken:

  • Transparant toets- en toezichtproces in één programma
  • Relevante regelgeving bij de hand
  • Werken met standaard of eigen checklists
  • Werken met meerdere projectpartners in één programma