Marktinitiatieven: STA Software – softwareapplicaties ter ondersteuning van kwaliteitskeuringen, inspecties, rapportages en opleveringen

De informatie op deze pagina is afkomstig van STA Software en is geplaatst onder "Marktinitiatieven" op de website van iBK. Via de betreffende pagina biedt iBK organisaties de mogelijkheid om diensten en producten in het kader van kwaliteitsborging te presenteren.

Met de doorontwikkeling van de huidige apparaten (zoals tablets, smartphones en laptops), in combinatie met de nieuwste softwaretechnieken, heeft het digitaliseren van processen een vlucht genomen.

STA Software B.V. is een softwareontwikkelaar ten behoeve van de B&U Bouw, Infra, Weg- en Waterbouw, Werktuigbouw, Installatietechniek, Scheepsbouw en Industrie. Bestaande uit een jong team van software engineers en ervaren bouwkundigen, ontwikkelen wij softwareapplicaties met de primaire doelstelling de processen binnen bouw (gerelateerde) ondernemingen continu te verbeteren. Belangrijke uitgangspunten hierbij zijn structureren, standaardiseren, het creëren van flow, het verminderen óf elimineren van verspilling, het verminderen van administratie en inzicht en overzicht verkrijgen in de uitvoeringsprocessen. De kwaliteitskeuringen, inspecties, opleveringen en dergelijke, worden met tablets uitgevoerd. De applicaties maken gebruik van reeds gevulde bibliotheken die men zelf kan aanpassen: hierbij spreken we over een zogenaamd “Plug & Play” systeem, waarbij zowel on- en offline werken mogelijk is.

In de rapportages kunnen foto’s worden toegevoegd en kunnen er markeringen op tekeningen worden geplaatst. In de bijbehorende portal is een management tool opgenomen waarmee men de processen real-time kan volgen. Door de gegenereerde (BIG) data worden onder andere trends en verspillingen snel inzichtelijk gemaakt waardoor men, indien nodig, direct kan bijsturen. Veel managementinformatie ten behoeve van het continue verbeterproces. Om verspillingen maximaal te verminderen of zelfs te elimineren, is het standaardiseren, structureren en het beperken van variatie in de uitvoeringsprocessen van groot belang. Softwareapplicaties kunnen hier een belangrijke ondersteunende rol in spelen en STA Software kan ondernemingen hierin ondersteunen.

STA Software B.V.
www.stasoftware.nl
info@stasoftware.nl
040-3046017