Markinitiatieven: Bouwplannen en gebouwen toetsen!

De informatie op deze pagina is afkomstig van BRIS en is geplaatst onder "Marktinitiatieven" op de website van iBK. Via de betreffende pagina biedt iBK organisaties de mogelijkheid om diensten en producten in het kader van kwaliteitsborging te presenteren.


Hoe toetst u bouwplannen, hoe legt u inspecties vast, hoe werkt u samen met andere projectpartners? En hoe laat u aan de opdrachtgever zien dat de afgesproken kwaliteit geleverd is? Deze vragen kunt U vast en zeker beantwoorden. Maar doet u dit ook op een efficiënte en transparante wijze, zodat u extra kosten vermijdt en geen dubbel werk verricht?

BRIS biedt u hét ideale hulpmiddel hierbij!


Samen met SKG-IKOB biedt BRIS gratis informatiesessies aan, waarin wordt ingaan op deze vragen en uitleg geven over de ideale hulpmiddelen die u hierin ondersteunen! U kunt zich gratis inschrijven voor deze informatiesessies en ze vinden plaats op verschillende locaties in Nederland. Klik hier voor het inschrijfformulier

Tijdens de informatiesessie gaat SKG-IKOB in op de kwaliteit in de bouw en hoe de BRL 5019 u hierbij kan helpen. BRIS geeft u een inkijk in het nieuwe BRIStoets. Een veelzijdig programma waarmee u bouwplannen kunt toetsen en tevens inspecties kunt vastleggen.

Schrijf u nu gratis in voor de BRIStoets informatiesessie!

Nieuwsgierig naar BRIStoets? Ga naar de website en download de BRIStoets QuickStart om snel van start te gaan. Ook zonder licentie kunt u alvast een kijkje nemen in de nieuwe omgeving.

Heeft u vragen? bris@bris.nl of 010 763 2000.