Activiteiten #Wkb – 13 t/m 26 maart 2017

Activiteiten in het kader van de Wet Kwaliteitsborging - week 11 en 12 2017

Ook een activiteit aanmelden? Dat kan via het contactformulier

Regiodag Vereniging Bouwtoezicht – Venlo

Ook dit jaar organiseert met de slogan “In uw omgeving op de hoogte van alle ontwikkelingen” de Vereniging Bouw- en Woningtoezicht Nederland op zes locaties verspreid in het land, een interessante, leerzame maar vooral zeer nuttige regiodag. Op deze regiodag Lees meer…


VNConstructeurs: Ronde Tafel Kwaliteitsborging

Tijdens deze Ronde Tafel Gesprekken gaat u met elkaar in gesprek over wat nodig is om constructeurs voor te bereiden op invoering van deze wet en welke aandachtspunten er bij de nadere uitwerking van de wet zijn. Onderwerpen die aan Lees meer…


VNConstructeurs: Ronde Tafel Kwaliteitsborging

Tijdens deze Ronde Tafel Gesprekken gaat u met elkaar in gesprek over wat nodig is om constructeurs voor te bereiden op invoering van deze wet en welke aandachtspunten er bij de nadere uitwerking van de wet zijn. Onderwerpen die aan Lees meer…


E&R Bijeenkomst: Actualiteiten kwaliteitsborging in het bouwtoezicht

U bent van harte uitgenodigd deel te nemen aan onze E&R Bijeenkomst “Actualiteiten over kwaliteitsborging in het bouwtoezicht” Aanmelding via de link Programma 10.00 uur: Inloop 10.30 uur: Welkomstwoord door Cees van Beukering Welkom en uitleg over het programma Roll call Lees meer…


Van Riessen Advocaten en Mediators: Kennissessie over Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen

Van Riessen Advocaten en Mediators organiseert op 21 maart 2017 een Kennissessie over Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen. Tijdens de kennissessie wordt met name ingegaan op de juridische aspecten/ haken en ogen van de voorgestelde regeling voor de verschillende betrokken Lees meer…


VNConstructeurs: Ronde Tafel Gesprekken Kwaliteitsborging

Tijdens deze Ronde Tafel Gesprekken gaat u met elkaar in gesprek over wat nodig is om constructeurs voor te bereiden op invoering van deze wet en welke aandachtspunten er bij de nadere uitwerking van de wet zijn. Onderwerpen die aan Lees meer…


IBR: Studiebijeenkomst #Wkb

Op dinsdag 21 februari 2017 is de Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen door de Tweede Kamer aanvaard. Tot op het laatste moment zijn door middel van amendementen wijzigingen aangebracht in het wetsvoorstel. Voor alle partijen die een rol gaan spelen Lees meer…