Activiteiten #Wkb – 6 t/m 19 maart 2017

Activiteiten in het kader van de Wet Kwaliteitsborging - week 10 en 11 2017

Ook een activiteit aanmelden? Dat kan via het contactformulier

Eerste Kamer: bespreken procedure behandeling Wkb

De commissie voor Binnenlandse Zaken en de Hoge Colleges van Staat / Algemene Zaken en Huis van de Koning (BiZa/AZ) bespreekt op 7 maart 2017 de procedure voor behandeling van de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen.


VNConstructeurs: Ronde Tafel Kwaliteitsborging

Tijdens deze Ronde Tafel Gesprekken gaat u met elkaar in gesprek over wat nodig is om constructeurs voor te bereiden op invoering van deze wet en welke aandachtspunten er bij de nadere uitwerking van de wet zijn. Onderwerpen die aan Lees meer…


Post-HBO opleiding Bouwbesluitdeskundige van start

*** VOL *** Neem contact op met PAO Techniek en management voor informatie over de volgende leergang. Bij voldoende interesse start najaar 2017

Op 8 maart 2017 staart de opleiding Bouwbesluitdeskundige door PAO Techniek en Management , in samenwerking met en onder auspiciën van de Stichting Kennisoverdracht Bouwfysica (SKB). De post-hbo-opleiding Bouwbesluitdeskundige is gericht op het aanleren van alle kennis en vaardigheden die benodigd zijn Lees meer…


Regiodag Vereniging Bouwtoezicht – Apeldoorn

Ook dit jaar organiseert met de slogan “In uw omgeving op de hoogte van alle ontwikkelingen” de Vereniging Bouw- en Woningtoezicht Nederland op zes locaties verspreid in het land, een interessante, leerzame maar vooral zeer nuttige regiodag. Op deze regiodag Lees meer…


Regiodag Vereniging Bouwtoezicht – Venlo

Ook dit jaar organiseert met de slogan “In uw omgeving op de hoogte van alle ontwikkelingen” de Vereniging Bouw- en Woningtoezicht Nederland op zes locaties verspreid in het land, een interessante, leerzame maar vooral zeer nuttige regiodag. Op deze regiodag Lees meer…


VNConstructeurs: Ronde Tafel Kwaliteitsborging

Tijdens deze Ronde Tafel Gesprekken gaat u met elkaar in gesprek over wat nodig is om constructeurs voor te bereiden op invoering van deze wet en welke aandachtspunten er bij de nadere uitwerking van de wet zijn. Onderwerpen die aan Lees meer…


VNConstructeurs: Ronde Tafel Kwaliteitsborging

Tijdens deze Ronde Tafel Gesprekken gaat u met elkaar in gesprek over wat nodig is om constructeurs voor te bereiden op invoering van deze wet en welke aandachtspunten er bij de nadere uitwerking van de wet zijn. Onderwerpen die aan Lees meer…