Welke instrumenten zijn er (in ontwikkeling)?

instrumentOp de website van iBK is een overzicht toegevoegd van nieuwe en bestaande instrumenten die op dit moment worden ontwikkeld of aangepast in het kader van Kwaliteitsborging voor het bouwen. Aan toekomstige instrumentontwikkelaars is gevraagd een beschrijving te geven van hun instrument, inclusief toepassingsgebied en andere kenmerken. Voor meer informatie kunt u terecht bij de betreffende instrumentaanbieders (zie de contactgegevens bij de beschrijving van de betreffende instrumenten).

Het overzicht is te vinden via het menu Meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.