Jaarcongres VBWTN: Klaar voor de toekomst?

Door Vereniging Bouw- en Woningtoezicht Nederland

Afgelopen donderdag mochten we samen met ruim 500 deelnemers het jaarcongres houden van de Vereniging BWT Nederland. Het congres droeg de titel ‘Een kansrijke toekomst’ waar dan ook diverse sprekers ook volop over hebben gesproken. Als organisatie van dit congres kijken we zeer tevreden terug op deze prachtige dag. Een scherp ochtenprogramma met inspirerende sprekers, 21 boeiende workshops met alle actualiteiten op ons vakgebied en vooral veel uitwisseling van kennis maakten de dag er één op op terug te kijken. Dit terugkijken kan ook letterlijk aangezien alle presentaties van het congres al op de congrespagina zijn terug te vinden. Daarnaast zal er deze week ook weer een mooie fotoreportage van het congres worden geplaatst op de website. En om nog eens rustig terug te lezen heb ik onderaan deze nieuwsbrief de speech van onze voorzitter Margreet Schotman geplaatst. Een prachtige boodschap aan iedereen die klaar is voor een kansrijke toekomst.

Klik hier voor de presentaties