Wet Kwaliteitsborging “plooien rondom een nieuwe en gewenste bouwpraktijk”

Op de website van Bouwend Nederland staat een prikkelende column van Jan Willem van de Groep (Programmadirecteur van het innovatieprogramma EnergieSprong bij Platform 31) over de kansen van de Wet kwaliteitsborging voor de bouw.

Van de Groep stelt: “De nieuwe wet ‘Kwaliteitsborging voor het bouwen’ kan een oplossing bieden voor het leveren van betere, goedkopere en gewilde gebouwen. […] Laten we de wet gebruiken om de verandering in de bouw een stevige impuls te geven. Dat doen we door de wet te plooien rondom een nieuwe en gewenste bouwpraktijk. Hierdoor groeit de bouwsector sneller door naar een innovatieve en volwassen industrie met gewilde oplossingen voor wonen, werken, energie en mobiliteit.”

Lees de gehele column via deze link.