Congres Kwaliteitsborging in de bouw – 10 december 2014

Het wetsvoorstel kwaliteitsborging in de bouw zegt: de bouw wordt zelf verantwoordelijk voor kwaliteit en de consument krijgt meer rechten. Daar wordt niet alleen de consument beter van, maar ook de bouwsector.

Dat kan nooit, dat staat haaks op elkaar… of toch? Het kan wel als…? Het kan niet tenzij…?

Op 10 december wordt in het Spant! in Bussum het tweede congres Kwaliteitsborging in de bouw georganiseerd onder het thema ‘Wordt de bouw vraaggericht?‘. Het congres wordt geopend door minister Blok van BZK waarna sprekers vanuit de consumentenorganisaties (VacpuntWonen, Woonbond), wetenschap (IBR, TU Delft), bouw (Neprom, KOMO, aannemerij) en waarborginstellingen en verzekeraars de toekomstige positie van de consument bespreken.

Het congres wordt georganiseerd door Cobouw is samenwerking met het ministerie van BZK. Het programma en de mogelijkheid tot aanmelden is te vinden op de website kwaliteitsborgingbouw.nl.