Vacature: Accountmanager BRIS bv

BRIS bv is een dynamische organisatie die haar wortels stevig in de bouwwereld heeft gevestigd. Sinds 1992 zijn wij een begrip op het gebied van het toegankelijk maken van de meestal complexe bouwregelgeving en de daaraan gerelateerde kennis. Dit doen wij voornamelijk door deze regelgeving en gerelateerde kennis in een online bibliotheek aan te bieden, maar ook door interactieve webbased programma’s te ontwikkelen die onze gebruikers o.a. helpen bij het toetsen van bouwplannen, het controleren van bouwwerken en het filteren van wet- en regelgeving. Onze producten staan goed bekend om hun betrouwbaarheid en actualiteit.

Bris zoekt een gedreven commercieel talent met 2-3 jaar werkervaring. Affiniteit met ICT, de bouwwereld en kwaliteitsborging is een pré. De Accountmanager vormt een belangrijk onderdeel van ons team, waarin iedereen veel vrijheid en verantwoordelijkheid heeft. De ervaring leert dat bij BRIS geen dag verloopt zoals van te voren is bedacht. Dit heeft niet alleen te maken met de kleine omvang van ons team, maar vooral ook omdat wij een servicegerichte en ondernemende organisatie zijn. Dit zorgt voor veel ad-hoc klussen en ideeën.

Voor vragen en/of meer informatie kun je contact opnemen met Cynthia Zijlstra (e-mail: c.zijlstra@bris.nl of bel: 06 – 2322 8413). De volledige vacaturetekst is terug te vinden op de website van Bris.