“Stilte voor de storm” – Blog Nico Scholten

imageOp de website van het maandblad Cement roept Nico Scholten de bouw in het algemeen en constructeurs in het bijzonder op om serieus zaak te gaan van de voorbereiding op de Wet kwaliteitsborging. Zoals Scholten terecht stelt: “Er moet eindelijk, zoals elke volwassen bedrijfstak doet, gegarandeerde kwaliteit worden geleverd. […] Daar heeft de bouwconsument recht op.”

Het stuk eindigt met de constatering: “Er komt een wezenlijke verandering aan voor de bouw. De wetgever heeft die in voorbereiding. Waarom is de totale bouw daar niet intensief mee bezig? Een besloten voorstelling met als gevolg stille leslokalen en slecht bezochte cursussen? Of stilte voor de storm?”

Lees de gehele blog en andere artikelen van Nico Scholten op de website van Cementonline.