Bewuste bouwers, goede bouwers…

We laten ons vaak leiden door die eerste indruk. Als de boel er netjes uitziet en de omgeving is schoon en veilig dan gaan we er eerder van uit dat de rest ook goed op orde is. En je krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk…

Stichting Bewuste Bouwers streeft naar maatschappelijk bewuste bouwers die zich onderscheiden met hun bouwplaats als het gaat om veiligheid en duurzaamheid. Kortweg: het zijn van een goede buur. De Stichting draagt daarmee bij aan de professionalisering van de bouwbranche op het raakvlak van de bouwplaats en haar omgeving. Het beoogde effect is imagoverbetering van de bouwsector. En wellicht niet alleen een beter imago maar ook een betere kwaliteit. Een opgeruimde werkplek leidt immers tot hogere efficiëntie.

Wat denkt u? Neem in ieder geval eens een kijkje op de website van bewuste bouwers. En doe mee!