Stimuleringsprogramma Proefprojecten

Op 1 juli 2023 treedt de Wet kwaliteitsborging (Wkb) in werking. Om goed voorbereid aan de start te staan is het van belang (opdrachtgever, gemeente, aannemer of kwaliteitsborger) nu al te oefenen en ervaren hoe het is om te bouwen onder kwaliteitsborging. Het ministerie van BZK en de VNG komen daarom met een nieuwe subsidieregeling voor proefprojecten.

Via deze pagina kunt u meer informatie vinden over het Stimuleringsprogramma Proefprojecten (zie ook menu-item STIPP). Aannemers, kwaliteitsborgers en opdrachtgevers kunnen een bijdrage aanvragen in de (meer)kosten die bouwen onder de Wkb met zich meebrengt. De nieuwe regeling vervangt de subsidie in het kader Ambassadeursnetwerken.

1 gedachte over “Stimuleringsprogramma Proefprojecten”

Reacties zijn gesloten.