Nieuwe vormgeving nieuwsberichten en nieuwe verzendlijst

aanmeldingOmdat onze mailserver de grote hoeveelheid abonnees op de website van iBK niet meer aan kan, stappen we over op een ander mailsysteem. Gevolg daarvan is dat u opnieuw moet bevestigen dat u de nieuwsbrief wilt ontvangen. Wij zorgen voor de aanmelding, u moet wel nog bevestigen. U ontvangt daartoe in de loop van deze week een bericht zoals hiernaast weergegeven. Na bevestiging ontvangt u een tweede mail waarmee u te allen tijde uw aanmelding op de maillijst kunt beëindigen. Mocht aan- of afmelden niet lukken, neem dan contact met ons op.

Met het nieuwe mailsysteem gaan de nieuwsberichten en er ook een stuk beter uit zien. Hier onder ziet u een voorbeeld. Krijgt u dit bericht al in een vergelijkbaar format, dan is uw mailadres inmiddels al overgezet.

voorbeeld

Met excuses voor de overlast en veel leesplezier. En mocht u nieuwsberichten hebben met betrekking tot kwaliteitsborging dan kunt u die te allen tijde via Contact aan ons toesturen.