Bouwmelding, gereedmelding en bijzondere lokale omstandigheden

In een drietal nieuwe factsheets worden de onderwerpen bouwmelding, gereedmelding en bijzonder lokale omstandigheden nader toegelicht. Ze zijn te vinden via de pagina op de iBK-site voor informatie voor initiatiefnemers van een bouwproject.

De factsheets zijn onderdeel van een reeks factsheets die te zijner tijd via de website van de Rijksoverheid zijn te downloaden. Mocht u vragen op opmerkingen hebben naar aanleiding van de factsheets dan kunt u die via de contactpagina doorgeven.

2 gedachten over “Bouwmelding, gereedmelding en bijzondere lokale omstandigheden”

  1. Beste Haje,

    In de factsheets/video wordt 1 januari 2022 vermeld.
    Tevens “Als u in 2022 gaat verbouwen…”
    Als deze content op de gemeentepagina wordt geplaatst gaat dit voor verwarring zorgen.

Reacties zijn gesloten.