Wat moet ik doen als ik een pilot wil starten?

In het document Reikwijdte aannemelijkheidstoets – nu al starten met pilots kunt u nalezen waar u als gemeente binnen het huidige wettelijke kader minimaal aan moet voldoen om nu al te kunnen starten met private kwlaiteitsborging. U kunt ook contact opnemen met instrumentaanbieders of met iBK mocht u vragen hebben over pilots. Een overzicht van pilots vindt u hier.

Instrumenten voor kwaliteitsborging waarmee wordt geëxperimenteerd worden niet automatisch toegelaten tot het nieuwe stelsel. Zodra alle eisen bekend zijn, worden alle instrumenten beoordeeld alvorens ze ook daadwerkelijk in het nieuwe stelsel kunnen worden toegepast.

Klik hier als u dit nuttig antwoord vindt.
1 iemand anders vonden dit nuttig.


Category: Algemeen

← Wat moet ik doen als ik een pilot wil starten?

2 thoughts on “Wat moet ik doen als ik een pilot wil starten?”

  1. Is het verplicht om aan het experiment mee te doen als er grondgebonden woningen gebouwd gaan worden in Rotterdam, Delft en Den haag?

    1. Het experiment wordt uitgevoerd op basis van een wetsaanpassing op basis van de Crisis- en herstelwet. De term ‘experiment’ is dus wat misleidend: voor grondgebonden woningen in Delft, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Sint Anthonis gelden andere wettelijk regels. Dus daarmee is het inderdaad verplicht want wettelijk zo geregld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.