Home Kalender Webinar: de juridische aspecten van de Wkb

Webinar: de juridische aspecten van de Wkb

Juridische aspecten Wkb – digitaal via Zoom – gratis          

Op 24 november organiseren Liesbeth Berkouwer en Annalies Outhuijse (beide van Stibbe) samen met Wico Ankersmit (VBWTN) het webinar “De juridische aspecten van de Wkb”. Het nieuwe stelsel plaatst partijen voor (juridische) dilemma’s vanuit bestuursrechtelijk perspectief. In het webinar op 24 november 2020 gaan de sprekers specifiek in op diverse juridische pijnpunten. Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Hoe kan het bevoegd gezag in de toetsingsfase vinger aan de pols houden (en moet het dat eigenlijk wel willen)? Wat als het bevoegd gezag voorafgaand aan de werkzaamheden risico’s ziet die niet door kwaliteitsborger zijn opgemerkt?
  • Wat is de rol van het bevoegd gezag tijdens de bouwwerkzaamheden? Kan het bevoegd gezag in het nieuwe stelsel zijn toezichts- en handhavende taak effectief uitvoeren?
  • Wat is de rol van het bevoegd gezag voorafgaand aan ingebruikname? Welke toetsing wordt verwacht door bevoegd gezag bij ontvangst van de gereedmelding en ontvangst dossier bevoegd gezag?

Uiteraard bestaat er ook ruimte om vragen voor te leggen.

Het webinar wordt gehouden in Zoom. Aanmelding kan via: StibbeEvents@stibbe.com. Personen die zich aanmelden kunnen “Aanmelden Wkb webinar” als onderwerp vermelden.  Uiteraard zijn van belang voor- en achternaam, e-mailadres, bedrijfsnaam en functie.

Datum

24 nov 2020
Expired!

Tijd

14:00 - 15:00

Locatie

Online

Next Event

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.