Home Kalender Congres / symposium Marktinitiatief Talkshow: ‘De Keten Draait Door – Van Idee tot Bouwwerkdossier’

Talkshow: ‘De Keten Draait Door – Van Idee tot Bouwwerkdossier’

Interactieve talkshow – online – gratis – Wkb & Bouwagenda & DigiGo

Dit jaar een online talkshow, waar we uiteraard ook u bij gaan betrekken. U kunt van achter uw beeldscherm niet enkel de show volgen, maar ook actief deelnemen door zelf vragen te stellen, stellingen te beantwoorden en daarmee in gesprek te gaan met de tafelgasten. Aanmelden via deze link.

Presentator
Dit jaar zal Ben van der Burg de talkshow in goede banen leiden als presentator en discussieleider.

Tafelgasten
Fries Heinis (Algemeen Directeur Bouwend Nederland),  Doekle Terpstra (Voorzitter Techniek Nederland), Titia Siertsema (Voorzitter NVTB en implementatie-regisseur Wkb), Cor Molenaar (Econoom, Hoogleraar eMarketing en Distance Selling), Peter Koenders (Directeur Koenders Totaalbouw en Van Meurs Installatietechniek), Jeffrey Truijens (Manager Integrale Processen & Informatie VDNDP), Sjoerd Sipkema (Manager Digital CommerceTechnische Unie), Richard Tieskens (Voorzitter DigiGO), Staf Depla (Politicus en bestuurder), Rob Haans (Voorzitter De Alliantie), Hans Elsinga (Voorzitter Strategische Adviesraad) en Rien Wabeke (Directeur Ketenstandaard Bouw en Techniek).

Thema’s
Onze tafelgasten zullen met elkaar de discussie aangaan over onderwerpen zoals een duurzaam en efficiënter bouwproces, de Wet Kwaliteitsborging, circulariteit, predictive maintenance en bouwlogistiek. Wat is de impact van de Bouwagenda en DigiGo op het bedrijfsleven en hoe kan de bouwsector samenwerken aan vernieuwing? Hoe kunnen standaarden hierin bijdragen en bijvoorbeeld helpen bij het inzichtelijk maken van de bouwkwaliteit of het efficiënter laten verlopen van de bouwlogistiek en het circulair en duurzaam bouwen?

De Keten Draait Door debat
We sluiten de thema’s af met een ‘De Keten Draait Door’ debat, waar de gasten in gesprek gaan over de uitkomsten van de stellingen die aan de kijkers zijn voorgelegd.

Datum

25 mrt 2021
Expired!

Tijd

14:00 - 16:00

Locatie

Online

Next Event

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.