“Tweede leergang PHBO Bouwprocesmanagement van start”

Marktinitiatieven verbetering kwaliteitsborging in de bouw

De Stichting Kennisoverdracht, Onderzoek en Ontwikkeling Bouwprocesmanagement (SKOOB) is opgericht om kennisoverdracht, onderzoek en ontwikkeling op het gebied van praktisch bouwprocesmanagement te bevorderen en ondersteunen in de ruimste zin des woords. De stichting is een samenwerking tussen bouwbedrijfsleven, installatiebranche en hogescholen.

SKOOBMedio november 2014 start de tweede leergang PHBO Bouwprojectmanagement. De eerste lichting enthousiaste studenten is in juni van dit jaar – naar volle tevredenheid van hun werkgevers – afgestudeerd. Het curriculum van de opleiding is voor de tweede leergang aangepast aan de actuele ontwikkelingen, onder meer op het gebied van private kwaliteitsborging waarover de kwartiermakers een gastcollege zullen verzorgen. Tevens is een minor bouwregelgeving aan de opleiding toegevoegd.

De aftrap van de tweede leergang  is op dinsdagmiddag 11 november met een symposium Bouwprocesmanagement in Baarn. Meer informatie over de opleiding is te vinden op de website van SKOOB.